Veterani 3. gardijske brigade za “Regoč”

Objavljeno: 17. 01. 2013 - Galerija

Veterani 3. gardijske brigade „Kune“ ogranak Đakovo, 16.01.2013. su posjetili članove naše Udruge  i „Kluba Regoč“ te ih iznenadili i razveselili zanimljivim i korisnim poklonom i donacijom sobnog bicikla koji će članovima „Regoča“ itekako dobro doći i upotpuniti njihovu opremu za sportsko-rekreativne aktivnosti.

Predsjednik UVTGB-a „Kune“ gosp. Štefan Novak i predsjednica Udruge i Kluba Regoč gđa. Mirjana Jakovčev ističu da je ovo druženje tek početak jednog novog prijateljstva, zajedničkih druženja i suradnje. Za idući susret je već dogovoreno potpisivanje „Povelje o suradnji“ , a u planu su i neke nove aktivnosti kojima će se nastojati pomoći Udruzi s obzirom da je krajem 2012.g, završio trogodišnji program financiranja od strane Ministarstva i da je daljnja budužnost financiranja neizvjestna i upitna.

Veterani ističu da ih je zajedništvo očuvalo u ratu i zajedno žele nastaviti djelovati u miru i to humanitarno-pomažući onima kojima je to najpotrebnije. Hvala veteranima i radujemo se daljnjoj suradnji i zajedničkim aktivnostima.