Iz Slavonskog Broda u metropolu

Objavljeno: 04. 11. 2011 - Galerija

Članovi Udruge, roditelji i zaposlenici zajedno sa predsjednicom Udruge gđom. Mirjanom Jakovčev, su 04.11.2011. posjetili glavni grad Hrvatske – Zagreb.

Jednodnevni izlet pun sadržaja će dugo ostati u lijepom i nezaboravnom sjećanju.

Posjetili smo ZOO-Maksimir i Mc Donalds – gdje nas je dočekalo ljubazno osoblje puni razumjevanja i prijateljskog raspoloženja.

U gostima smo bili srodoj  zagrebačkoj udruzi  „Vjeverica“.  Vrijeme je brzo prošlo uz pjesmu, druženje, razgovore, razmjenili smo  iskustva rada i djelovanja, a neki su se toliko sprijateljili da je bilo i suza na odlasku…

U popodnevnim satima se ispunio i dugo iščekivani posjet CineStaru gdje smo zajedno pogledali sinkronizirani hrvatski  film „Koko i duhovi“.

Regočevci su stigli kući puni dojmova, veselog i raspjevanog raspoloženja, a već danas s nestrpljenjem očekuju novi izlet, putovanje ili druženje u kojima najviše uživaju…

Financiranje izleta u Zagreb uvelike su olakšali donatori  (ZOO- ravnateljica gđa. Dubravka Maljković, Mc Donalds – voditelj gosp. Ivan Jelačić, Cine Star – ravnateljica gđa. Branka Krstulović, Makreto d.o.o. – gosp. Zoran Židić i App – Požega) od srca zahvaljujemo što su prepoznali vrijednost podržavanja i pružanja podrške osobama s mentalnom retardacijom i njihovih obitelji.