Humanitarni turnir u malom nogometu 2011.

Objavljeno: 28. 05. 2011 - Galerija

28.05.2011. na nogometnom terenu WET ĆIRIĆ održan je humanitarni turnir u malom nogometu. Uz suđenje iskusnih sudaca (gosp. Jozić i gops. Vučetić) na turniru je nastupilo 8 ekipa (WET Ćirić, Katalonci, Mladež HDZ-a, Strojarski fakultet, Apex, PU Brodsko-Posavska , Vatreni i Medvjedići (mladi SDP-a) te ekipa Matičević Centar – koji su u odigrali revijalu utakmicu sa jednom poraženom ekipom. Turnir je otvoren nogometnom utakmicom između organizatora turnira – članova „KLUBA REGOČ“ i ekipe „KONTRA“. Nakon pobjede članova Kluba Regoč, igrom na ispadanje do finala su stigle ekipe PU Brodsko-Posavska i Mladež HDZ-a, te je zasluženu pobjedu i pehar osvojila ekipa PU Brodsko-Posavska. Svaka od nogometnih ekipa je donirala Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom financijski iznos koji su bili u mogućnosti izdvojiti.

Članovi Kluba Regoč su zajedno sa ekipom kuhara iz restorana „kod Drageca“ skuhali ukusan grah sa slaninom, koji su gostima ponudili po simboličnoj cijeni od 10,00 kn. Roditelji članova Kluba Regoč su pripremili i ukusne kolače te počastili igrače i goste.

Sva prikupljena sredstva na humanitarnom turniru bit će utrošena za pomoć 6 najsiromašnijih članova Kluba Regoč i njihovih roditelja kojima ćemo zajedno omogućiti da ove godine po prvi puta otputuju pet dana na more.

Pohvalno je što uz pomoć lokalne zajednice koja sve više prepoznaje i prihvaća različitosti u društvu unapređujemo kvalitetu života osoba s mentalnom retardacijom i njihovih obitelji.