Edukacija zaposlenika

11.03.2011.  Održan drugi modul edukacije voditelja klubova

U Zagrebu je 10. i 11. ožujka 2011. održan drugi i završni modul edukacije Unaprjeđenje komunikacijskih vještina za voditelje klubova udruga za osobe s mentalnom retardacijom. Edukaciji, kojoj je prisustvovalo 15 predstavnika udruga članica Saveza, cilj je kvalitativan pomak u radu temeljnih udruga i osobni razvoj sudionika.

Aktivnost je provedena u tijeku projekta Pro-centar čiju realizaciju sredstvima omogućava Ministarstvo zadravstva i socijalne skrbi.  Na edukaciji je prisustvovala i naša voditeljica Kluba – Gordana Palikuća.
11.02.2011.  Održana edukacija unaprjeđenja komunikacije  

U Zagrebu je u organizaciji Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom održan 1. modul edukacije voditelja klubova, Unaprjeđenje komunikacijskih vještina. Edukacija se održava u sklopu projekta Pro-centar, uz sufinanciranje Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.
U radionicama su sudjelovali predstavnici 16 udruga članica Saveza, dok je cilj edukacije kvalitativan napredak u radu temeljnih udruga. Program je namijenjen voditeljima aktivnosti u udrugama sa svrhom usavršavanja vještina komuniciranja s korisnicima, roditeljima korisnika, suradnicima i nadležnima, te razvoj asertivne komunikacije. Na edukaciji je sudjelovala naša voditeljica Kluba  – Gordana Palikuća.
27.01.2011.  Administrativno organizacijsko planiranje

U Zagrebu je 25. i 26. siječnja 2011. u Centru za edukaciju Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom održana edukacija za tajnike članica Saveza na temu Administrativnog organizacijskog planiranja u svrhu jačanja kapaciteta temeljnih udruga.
U dvodnevnoj edukaciji aktivno su sudjelovali i međusobno razmjenjivali iskustva iz prakse predstavnici 17 udruga članica, pod vodstvom edukatora Udruge DIM.

Ova je aktivnost predviđena projektom Pro-centar i realizirana uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Na edukaciji tajnika je sudjelovala i naša administratorica – Danijela Šunić.