Opći uvjeti poslovanja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA I ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Kontakt podaci:
Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Slavonski Brod
Mikrorajon 13, HR 35000 Slavonski Brod
OIB: 66861281361
Tel/Fax +385/035-266-500
E-mail: udrugaomrsb@gmail.com

Načini plaćanja:
Nudimo Vam mogućnost plaćanja sa American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa kreditnim/debitnim karticama.

AmericanExpress50Maestro50MasterCard50Visa50

 

 

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com Pay Way sustava.
T-Com Pay Way sustav automatski šalje poruku na Vaš e-mail o autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos.
Važna napomena: Vaša kartica u tom trenutku još nije terežena za navedni iznos. Vaš mogući trošak je najavljen (rezerviran), a kartica će biti terećena tek kada naši djelatnici utvrde da li je sva naručena roba stvarno raspoloživa za isporuku. Ukoliko nije naši djelatnici će provesti djelomično terećenje ili otkazati Vašu narudžbu te Vas o tome obavijestiti.

PAYWAYsticker

Izjava o sigurnosti
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te su nedostupni djelatnicima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Slavonski Brod ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

MastersecureVisaVeriax_jamstvo

 

 

 

Izjava o privatnosti
Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Slavonski Brod se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Slavonski Brod i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Reklamacije
U slučaju reklamacija ili pomoći obratite nam se na naš e-mail: udrugaomrsb@gmail.com

Izjava o konverziji:
Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena Vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.
Prilikom naplate Vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u Vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Conversion statement
All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Zaštita privatnosti

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Osobne podatke vodimo u evidenciji kupaca/korisnika i štitimo sukladno zakonskim odredbama.
Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Osobne podatke dajete dobrovoljno u svrhu kreiranja statusa korisnika i samo za tu svrhu će biti korišteni.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09), obavještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na udrugaomrsb@gmail.com
Na upućeni prigovor odgovoriti ćemo Vam najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je zaprimljen.

Obveze korisnika i autorska prava
Vaše korisničko ime je samo Vaše i ne smije se ustupati trećim osobama bez suglasnosti Udruge.

Uplatom vaših donacija omogućavate rad Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Slavonski Brod i time pomažete napretku i osjećaju dobrobiti onih osoba kojima je to najpotrebnije. Hvala Vam.

Zahvaljujemo na povjerenju!

Udruga za pomoć osobama s MR Slavonski Brod