Vijesti

Međunarodno natjecanje u kuglanju – NPC POKAL 2019

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

Udruga Regoč član je turističkog klastera” Slavonska košarica “, te smo u sklopu međunarodnog natjecanja u kuglanju koje se održalo od 1.10. do 5.10. 2019 izložili svoje
ukrasne i uporabne predmete.
Svi prisutni i zainteresirani mogli su vidjeti i informirati se o aktivnostima udruge. Sretni smo i ponosni što nas naši volonteri podržavaju i s nama sudjeluju u raznim aktivnostima.

SPORTSKE AKTIVNOSTI

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

Još jedan sunčani dan iskoristili smo maksimalno za ugodno druženje na otvorenom uz sportske aktivnosti. Korisnici su se zabavili i odradili jedan kvalitetan trening na otvorenom. U zdravom tijelu zdrav duh!

NOVO U KREATIVNOJ RADIONICI

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

U kreativnoj radionici Udruge Regoč uvijek je nešto novo. Tako samo i sada izradili nove uporabne predmete koje možete vidjeti kod nas u Udruzi ili na Katarinskom sajmu koji nam uskoro dolazi.

AKTIVNOSTI SVAKODNEVNOG ŽIVOTA

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

Svi korisnici Udruge Regoč rado uče i sudjeluju u svakodnevnim aktivnostima, stječu nove radne navike, te rado ističu što su naučili.

STOLARSKA RADIONICA

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

U sklopu poludnevnog boravka Udruge Regoč održava se stolarska radionica za korisnike. Na radionicama osobe s intelektualnim teškoćama usvajaju nove tehnike rada, razvijaju koncentraciju i sposobnost pronalaženja metode koju će prilagoditi sebi, a sve s ciljem poticanja kreativnosti. Korisnici jačaju samostalnost i samopouzdanje, razvijaju maštu i izražavaju svijet oko sebe. Ponosni smo na naše dečke koji izrađuju drvene predmete i u pripremama su za Katarinski sajam 2019.