Vijesti

Administrativni poslovi Udruge Regoč

Objavljeno: 08. 04. 2020 - Galerija

Zaposlenici na administrativnim poslovima Udruge svaki radni dan dolaze na dežurstvo u ured Udruge te na taj način obavljaju neodgodive poslove poštujući pritom mjere Stožera civilne zaštite RH. Dio zaposlenika dolazi u ured na dežurstvo, dok drugi dio radi od kuće gdje su im osigurani tehnički uvjeti za rad kako bi se svi poslovi nastavili kontinuirano i neometano odvijati.

Aktivnosti na imanju Udruge Regoč

Objavljeno: 06. 04. 2020 - Galerija

Svakodnevne aktivnosti na imanju Udruge Regoč se nastavljaju. Tako je i danas odrađenom puno posla. Kako smo zasadili bobićasto voće potrebno ga je redovno zalijeva ti kako bi što bolje raslo. Ubrali smo prvi ovogodišnji špinat koji će se termički obraditi i spremiti u hladnjak. To su samo neke aktivnosti koje su danas odrađene.

Radni zadatak – Mateja <3

Objavljeno: 06. 04. 2020 - Galerija

Kako korisnici Udruge Regoč svakodnevno dobiju svoj radni zadatak tako je i naša Mateja izvršila svoj zadatak. Mateja je pozdravila svoje drage prijatelje u Udruzi Regoč porukom: PUNO MI NEDOSTAJETE SVI! Hvala Mateja!

Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici– FAZA 1

Objavljeno: 06. 04. 2020 - Vijesti

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku donijelo je 30. ožujka 2020. godine 2. odluku o financiranju projekata u sklopu natječaja Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I. Udruzi Regoč odobreno je financiranje projekta pod nazivom “Moj prijatelj u zajednici”  u iznosu od 1.498.062,50 HRK.

2. Odluka o financiranju

Aktivnosti na imanju Udruge Regoč

Objavljeno: 03. 04. 2020 - Galerija

Aktivnosti se svakodnevno nastavljaju na Imanju Udruge Regoč u Bukovlju. Tako su i danas vrijedne ruke naših zaposlenika odradile odličan posao. U svakom vrtu trebalo bi postaviti 2 mjesta za kompostiranje bio otpada. Dok se koristi jedan kompost na drugom će se pripremiti materijal za kompostiranje. Eto tako smo i mi danas završili sa radom na naša dva komposta i u njih stavili prvi vrtni bio otpad. Sretni smo i zadovoljni odrađenim sada čekamo prvo probavljanje bio otpada da se pretvori u plodnu zemlju koju ćemo iskoristiti u našem vrtu.