Svečani koncert povodom obilježavanja 60.obljetnice Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama

Objavljeno: 23. 05. 2017 - Galerija

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod sudjelovala je 16.svibnja 2017. godine na obilježavanju 60. obljetnice Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Svečanim koncertom u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, proslavili smo 60 godina uspješnog rada Saveza. Uz to, po prvi put obilježen je Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama.

Na koncertu je nastupio Zbor osoba s intelektualnim teškoćama u kojem su i članovi naše Udruge. Program su izvodili zajedno s Brodskim tamburaškim orkestrom i drugim poznatim estradnim umjetnicima kao što su Sandra Bagarić, Maja Posavec, Miroslav Škoro, Šima Jovanovac, Hari Rončević, Mia Dimšić, Vladimir Koropatnicki, Sinovi atara, Bow vs Plectrum i drugi. Članovi naše Udruge sudjelovali su u svečanom programu i s plesnom točkom.

Za dugogodišnju suradnju i podršku Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama dodijelio je Zlatnu plaketu predsjednici Hrvatskog saveza mr.sc. Mirjani Jakovčev, ujedno predsjednici i naše Udruge, a Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod priznanje za dugogodišnji rad.