Kreativna radionica

NOVO IZ NAŠE KREATIVNE RADIONICE – 3.10.2016.

 

MUZEJ RADIONICA – IZRADA ANĐELA OD KOMUŠINE – 22.01.2014.

Kustosica gospođa Danijela održala je još jednu radionicu u Muzeju brodskog posavlja za naše korisnike. Kao i svaka, i ova je radionica bila za naše korisnike interesantna i poučna.

NOVO IZ KREATIVNE RADIONICE – 21.11.2013.

Božićni program
Vrijedne ruke naših korisnika i zaposlenika izradili su lijepe Božićne ukrase.

 

NEŠTO NOVO IZ NAŠE KREATIVNE RADIONICE – 13.06.2013.

NAŠA KREATIVNA RADIONICA – 10.5.2013.

Članovi Kluba Regoč u kreativnoj radionici izradili su torbe od jeans platna.
Torbe su ručno ukrašene bojama za tektstil i raznim aplikacijama. Naše unikatne torbe možete kupiti u KLUBU REGOČ po cijeni od 60 Kn.

Informacije na tel.  035 / 266500

 

USKRŠNJA KREATIVNA RADIONICA – 15.3.2013.

Članovi Kluba Regoč u ovo predblagdansko razdoblje organizirali su niz kreativnih radionica na kojima su marljivo izrađivali različite ukrase.

Ukrase su građanstvu ponudili na štandovima u Interšparu i pred Crkvama u našem gradu. Građani su bili oduševljeni našim uradcima,a prikupljenim sredstvima kupit ćemo materijal za rad u našim radionicama.

 

KREATIVNA RADIONICA

Održava se 2x tjedno po dva sata. U kreativnoj radionici članovi izrađuju razne uporabno kreativne predmete od različitih materijala ( papir, plastika, glina, prirodni materijali, koža…) radeći u različitim tehnikama slikanja, modeliranja, slaganja, tako razvijaju svoju kreativnost uz podršku svoje voditeljice koja im  pri korištenju pribora za rad (škare, ljepilo, pištolji za plastično ljepilo). Voditeljica pruža  individualnu potporu članovima u cilju povećanja samostalnosti u izradi novih radova i predmeta.Svaki član uključuje se u rad radionice prema svojim mogućnostima i željama.
Broj članova u radionici prosječno je 12.

Izložbe uradaka ove radionice imali smo više puta na: Katarinskom sajmu, Božićnom sajmu, na štandovima uoći Europskog tjedna, na zabavi Lions cluba, u organizaciji Galerije umjetnina grada Slavonskog Broda na kojoj je naša skulptura zapažena, te je poslana u Galeriju Mimara u Zagrebu predstavljajući likovni uradak našeg grada. Rad naše kreativne radionice prepoznatljiv je te često puta objavljivan u medijima.