Noć Muzeja 2015.

Objavljeno: 02. 02. 2015 - Vijesti

IMG_1402Povodom obilježavanja jubilarne desete Noći Muzeja pod nazivom „Izumi i otkrića – Nikola Tesla univerzalni um“ naša Udruga je i ove godine bila sudionik programa u Muzeju Brodskog Posavlja Slavonski Brod. Bogat program u Muzeju, naši članovi i zaposlenici su upotpunili organizirajući „radionicu sa komušinom“ uz vodstvo naše voditeljice dnevnog boravka Katice Živalj, uratke iz kreativnih radionica smo izložili na prigodnom štandu uz ostale izlagače, a na opće zadovoljstvo svih posjetitelja uz pomoć naših volontera svim posjetiteljima smo ponudili čaj, kuhano vino, pečene lepinjice, domaće kolače od jabuke i kruha s masti..
Posebno bi istaknuli nastup naših zboraša koji su program uveličali i svojim nastupom, izveli su nekoliko slavonskih pjesama i sve nazočne oduševili nastupom.
Hvala organizatoru i direktorici Muzeja Brodskog Posavlja Danijeli Ljubičić Mitrović, što su nas i ove godine pozvali da kao posebni gosti svojim programom upotpunimo ovu kulturnu manifestaciju u našem gradu.