Naša Zlatna kapljica ide dalje!

Objavljeno: 31. 08. 2017 - Galerija

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod postala je u siječnju 2017. godine vlasnik imanja u Bukovlju, ruralnom području Brodsko- posavske županije. Udruga je prikupila novčana sredstva za kupnju nekretnina putem donacije Humanitarne udruge “RTL pomaže djeci“ i kampanje “Zlatne kapljice dobrote za naš novi dom“. Prostor je potrebno još malo opremiti i urediti kako bi pružili našim korisnicima što kvalitetniji boravak u prostorima Udruge.

Naša Zlatna kapljica dobrote ide i dalje kako bi prikupili sredstva za opremanje nekretnina i uređivanje okućnice. Ono što nam je potrebno prije svega su perilica za rublje i sušilica rublja, televizor veliki i mali, sitni kućanski aparati, vrtni alat, higijenske potrepštine, posuđe, tekstil i slično.

Nadamo se da ćete prepoznati rad naše Udruge i potrebu naših korisnika,te postati naša Zlatna kapljica dobrote za naš novi dom.

Pozivamo Vas da nas slobodno posjetite u našim prostorima,  upoznate one  kojima je pomoć potrebna te nam budete dragi gosti.