Ljetovanje u Zaostrogu i posjet udruzi “Radost” – Ploče

Objavljeno: 21. 07. 2011 - Galerija

“UGODNO S KORISNIM”
“LJETOVANJE U ZAOSTROGU I POSJET UDRUZI “RADOST – PLOČE”

(12.07.2011- 21.07.2011.)

Regočevci su ove godine vruće i tople dane srpnja  iskoristili za odlazak u  morske krajeve.  Zahvaljujući uvijek  predanom  i neiscrpnom angažmanu prdesjednice Udruge Mirjani  Jakovčev, roditeljima i donatorima, Regočevci su nakon dugo vremena bili na zasluženom ljetovanju  u Zaostrogu, a ujedno  posjetili i srodnu Udrugu „Radost“ u Pločama.

Zajedno smo proveli ugodne i nezaboravne trenutke, sudjelovali u zajedničkim druženjima i radionicama. Smješteni smo bili u „Hostelu Eklata“  u Zaostrogu gdje smo osim druženja, zabavnog programa i sportskih aktivnosti  imali priliku naučiti plivati u školi plivanja, voziti kajak i  upoznati  okolna mjesta vozeći se turističkim brodom.

Svoj rad i djelovanje smo  javno predstavili stanovnicima Zaostroga i turistima-koji su naše članove prihvatili bez predrasuda i otvorena srca.

Ujedno smo posjetili  i srodnu  Udrugu „Radost“ u Pločama.  U prekrasnom višednevnom druženju smo iskoristili priliku da razmjenimo iskustva, porazgovaramo o problemima  s kojima se naše Udruge susreću, ali smo omogućili i roditeljima da se više povežu, ojačaju i ohrabre za život sa svojim članovima koji su po svojim sposobnostima u mnogočemu ograničeni, a po potrebama zahtjvniji.

Ovaj ugodni i korisni radni-odmor je nezamjenjivo, nezaboravno i poučno iskustvo za koje se Regočevci nadaju ponoviti već sljedeće godine.