Ljetovanje Stari Grad na otoku Hvaru, 2012

Objavljeno: 03. 09. 2012 - Galerija

“KLUB REGOČ I PRIJATELJI”

LJETOVANJE U STAROM GRADU NA OTOKU HVARU

U suradnji s turističkom zajednicom Grada Slavonskog Broda, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom organizirala je ljetovanje za članove udruge i članove srodnih udruga iz Zagreba, Donjih Kukuruzara, Đakova, Vukovara, Orahovice, Čakovca, Krapine i Đurđevca.

U odmaralištu je hrana bila odlična, a svakodnevni bogato organizirani program oduševio je 91 sudionika. U jutarnjim satima šetali smo do obližnje plaže gdje su animatorice sa osobama s mentalnom retardacijom provodile zanimljive aerobik-vježbe u vodi.

Nakon ručka svaki dan članovi su mogli uživati u odmoru ili kreativnim radionicama, a roditelji u psihološkim i kreativnim radionicama za odrasle. Svako veče nakon šetnje pored mora, organizirali smo u zabavnom programu – izbor za miss i mistera ljetovanja, izbor za najbolji model, izbor najboljih pjevača i plesača, karaoke show, večer uz gitaru i dr..,

Čestitamo i kuharicama koje su ispekle prekrasne torte za rođendane slavljenicima.

Zadovoljstvo članova Kluba Regoč, njihovih roditelja te sudionika iz drugih gradova najbolje se mogla pročitati iz širokih osmjeha, radosnih očiju i raspjevanih glasova cijelim putem na povratku kući u VB Toursovim ugodnim autobusima. Još na povratku, članovi su pokušali predsjednicu Mirjanu Jakovčev nagovoriti da organizira ljetovanje i sljedeće godine.

Lijepo je što ovakvim druženjima uistinu živimo i promičemo vrijednost prijateljstva i zajedništva.