slider1slider2Zlatne kapljice dobrote za naš novi dom

Novosti

Međunarodno natjecanje u kuglanju – NPC POKAL 2019

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

Udruga Regoč član je turističkog klastera” Slavonska košarica “, te smo u sklopu međunarodnog natjecanja u kuglanju koje se održalo od 1.10. do 5.10. 2019 izložili svoje
ukrasne i uporabne predmete.
Svi prisutni i zainteresirani mogli su vidjeti i informirati se o aktivnostima udruge. Sretni smo i ponosni što nas naši volonteri podržavaju i s nama sudjeluju u raznim aktivnostima.

SPORTSKE AKTIVNOSTI

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

Još jedan sunčani dan iskoristili smo maksimalno za ugodno druženje na otvorenom uz sportske aktivnosti. Korisnici su se zabavili i odradili jedan kvalitetan trening na otvorenom. U zdravom tijelu zdrav duh!

NOVO U KREATIVNOJ RADIONICI

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

U kreativnoj radionici Udruge Regoč uvijek je nešto novo. Tako samo i sada izradili nove uporabne predmete koje možete vidjeti kod nas u Udruzi ili na Katarinskom sajmu koji nam uskoro dolazi.

AKTIVNOSTI SVAKODNEVNOG ŽIVOTA

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

Svi korisnici Udruge Regoč rado uče i sudjeluju u svakodnevnim aktivnostima, stječu nove radne navike, te rado ističu što su naučili.

STOLARSKA RADIONICA

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

U sklopu poludnevnog boravka Udruge Regoč održava se stolarska radionica za korisnike. Na radionicama osobe s intelektualnim teškoćama usvajaju nove tehnike rada, razvijaju koncentraciju i sposobnost pronalaženja metode koju će prilagoditi sebi, a sve s ciljem poticanja kreativnosti. Korisnici jačaju samostalnost i samopouzdanje, razvijaju maštu i izražavaju svijet oko sebe. Ponosni smo na naše dečke koji izrađuju drvene predmete i u pripremama su za Katarinski sajam 2019.

 

POSJET DRAGIH PRIJATELJA IZ UDRUGE OZANA

Objavljeno: 09. 10. 2019 - Galerija

Danas smo se družili i razmijenili iskustva u radu sa osobama s intelektualnim teškoćama sa dragim nam prijateljima iz Udruge OZANA iz Zagreba. Radujemo se novom susretu i ugodnom druženju.

BRODSKI HODATON 16.9.2019

Objavljeno: 02. 10. 2019 - Galerija

Povodom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti korisnici i djelatnici Udruge Regoč pridružili su se i podržali BRODSKI HODATON. Svi prisutni i zainteresirani mogli su vidjeti na našem štandu uradke koje su izradili korisnici u kreativnoj radionici i upoznati se sa ostalim aktivnostima koje se provode u Udruzi Regoč…

DECOUPAGE KREATIVNA RADIONICA U REGOČU

Objavljeno: 24. 09. 2019 - Galerija

Na pitanje kako izgleda prvi jesenski dan većina će odgovoriti tmuran, siv, oblačan i kišan, ali kod nas u Udruzi Regoč nije tako. U kreativnoj radionici u REGOČU sve je vedro, veselo i toplo. Korisnici su se odlučili ukrasiti drvene magnete DECOUPAGE tehnikom s motivima anđela. Sve naše uporabne i ukrasne predmete možete vidjeti kod nas u Udruzi ili na Katarinskom sajmu koji nam uskoro dolazi…

TURŠIJA

Objavljeno: 20. 09. 2019 - Galerija

Zima će biti duga, tmurna i hladna pa sačuvajmo dio našeg vrta, boja i povrća kako bismo oraspoložili zimske dane!!!!Turšija je oblik spremanja povrća za zimnicu koju svi obožavaju, povrće se ne kuha pa zadržava svoju divnu hrskavost i boje. Sada je pravo vrijeme za pravljenje turšije jer naš vrt na Imanju u Bukovlja pun je raznovrsnog povrća. Tako smo i mi odlučili danas napraviti turšiju od našeg povrća. Vrijedne ruke kad se slože sve se može!!!

 

Posjet udruzi Regoč

Objavljeno: 13. 09. 2019 - Galerija

Posjetili su nas predstavnici organizacija iz Perua, Indoneziji, Kenije i Tajlandu. Kroz projekt Young Social Innovators – Engines of Social Change, a cilj je uključivanje mladih u procese društvenih inovacija kako bi odgovorili na društvene izazove zajednice u kojima žive. U projekt je uključeno 8 partnerskih organizacija iz Europe, Azije i Južne Amerike. Predstavnici organizacija upoznali su se sa korisnicima i aktivnostima koje se provode u Udruzi Regoč.