Institucionalna podrška Udruzi Regoč

Objavljeno: 20. 10. 2017 - Uncategorized

 

Temeljem Odluke Upravnog odbora Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva od 22. rujna 2017. godine, a sukladno članku 1. Ugovora o financiranju institucionalne podrške Nacionalne zaklade, sada je i služben nastavak financiranja institucionalne podrške našoj Udruzi u 2018. godini u iznosu od 101.622,60 kuna.

Navedeno financiranje nastavak je odobrene institucionalne podrške za razdoblje od 1. travnja do 31. prosinca 2017. godine. Nacionalna zaklada tijekom provedbe institucionalne podrške provodi programsko i financijsko vrednovanje korištenja institucionalne podrške sukladno iskazanim potrebama i planiranim troškovima u cilju stabilizacije i razvoja Udruge. Na temelju praćenja vrednovanja dosadašnje provedbe utvrdili su osnove za nastavak financiranja. Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod obvezala se na odgovorno i transparentno korištenje financijskih sredstava Nacionalne zaklade.

Institucionalnu podršku u 2017. godini Udruga Regoč koristi za stabilizaciju, kontinuirani rad i širenje razvoja Udruge. Unaprijedili  smo organizacijski razvoj i planirane organizacijske aktivnosti. Udruga Regoč je ojačala svoju ulogu u zajednici kroz povećanje ljudskih i prostornih  kapaciteta i postigla je veću prepoznatljivost u lokalnoj zajednici, a navedeno će se nastaviti i u 2018. godini.