Galerije slika

Sastanak osobnih asistenata ESF – “Razvoj usluge osobne asistencije – faza II”

Objavljeno: 15. 01. 2020 - EU projekti

U ponedjeljak, 13.1.2020. godine u prostorijama Udruge Regoč predsjednica Udruge i voditeljica projekta osobne asistencije (ESF) održala je sastanak na kojemu je prisustvovalo 10 osobnih asistenata. Tema sastanaka bilo je unaprjeđenje usluge, dosadašnja iskustva, eventualne poteškoće u radu i savjetovanje asistenata o poboljšanju pružanja usluge.

Udruga Regoč projekt osobne asistencije financiran iz Europskog socijalnog fonda provodi četvrtu godinu zaredom. Projekt „Usluga osobne asistencije za osobe s intelektualnim teškoćama i invaliditetom Slavonski Brod“ – UP.02.2.2.09.0067,  financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II“ omogućio je uslugu osobne asistencije za 22 korisnika i njihove obitelji kojima je najpotrebnija pomoć i podrška.

Pripreme i radovi u plasteniku

Objavljeno: 14. 01. 2020 - Galerija

Obzirom na vremenske uvjete ova zima je topla, relativno sunčana, što je pogodovalo da danas krenemo u pripremu plastenika za zimsku i ranu proljetnu proizvodnju povrća i presadnica. 🤗🥰😍

DONACIJA LAPTOPA