Galerije slika

USLUGA OSOBNA ASISTENCIJE – EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Objavljeno: 01. 06. 2020 - Galerija

Asistenti i korisnici usluge osobne asistencije Udruge Regoč u svakodnevnim aktivnostima! 😀
Udruga Regoč provodi projekt osobne asistencije financiran iz Europskog socijalnog fonda petu godinu zaredom. Projekt „Usluga osobne asistencije za osobe s intelektualnim teškoćama i invaliditetom Slavonski Brod“ – UP.02.2.2.09.0067. financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II“ omogućio je uslugu osobne asistencije za 22 korisnika i njihove obitelji kojima je najpotrebnija pomoć i podrška.

OSOBNI ASISTENTI I KORISNICI IZ PARTNERSKE UDRUGE POSEBAN PRIJATELJ IZ DUBROVNIKA

Objavljeno: 28. 05. 2020 - Galerija

Naši dragi osobni asistenti i korisnici partnerske udruge Poseban prijatelj iz Dubrovnika! Osmjesi sve govore! 🙂

PRUŽANJE USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE

Objavljeno: 27. 05. 2020 - Galerija

Naša uvijek vedra i zadovoljna korisnica usluge osobne asistencije Marija Paljuk i njezina desna ruka osobna asistentica Štefica Katalinić u svakodnevnim aktivnostima!

Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga OPULJP-a

Objavljeno: 18. 05. 2020 - Galerija

U ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. objavilo je I. izmjene Godišnjeg plana objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2020. godinu u okviru OPULJP-a. Izmjene Godišnjeg plana objave poziva objavljuju se s ciljem informiranja javnosti o promjenama u okviru planiranja Poziva, kao i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga.

Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga OPULJP-a

AKTIVNOSTI NA IMANJU UDRUGE REGOČ

Objavljeno: 17. 04. 2020 - Galerija

Svakodnevne aktivnosti na imanju Udruge Regoč se nastavljaju. Tako je i danas odrađenom puno posla u vrtu i plasteniku. To su samo neke od aktivnosti koje su danas odrađene.