Državno i međunarodno hendi-ping natjecanje, 2011.

Objavljeno: 20. 11. 2011 - Galerija

Voditelj edukacije je bila gđa. Darinka Pinjuh koja je održavanjem stručne edukacije kroz radionice doprinijela daljnjem razviju  kompetencija naših voditelja. Usvajanjem novih vještina koje će voditelji  prenijeti na korisnike i učenjem izrade raznih predmeta moći ćemo sudjelovati u gradu na raznim izložbama, događanjima i manifestacijama.

U organizaciji Udruge za unapređenje kvalitete života „S.O.S.“ Zagreb i sportskog  partnera stolnotenisnog kluba Novi Zagreb  od  18.11. do 20.11. po prvi puta u Zagrebu i Republici Hrvatskoj  je održano Hendi-Ping natjecanje u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom.

Trodnevno natjecanje je održano u Hotelu „Porin“ – Novi Zagreb, gdje je bio osiguran smještaj i prehrana za sve sudionike.

Regočevci su uz svog trenera gosp. Marina Stipiševića na natjecanju sudjelovali sa četiri predstavnika (Damir Novoselović, Mario Balković, Tomislav Mlinarić i Nikolina Soldo) koji redovno treniraju stolni tenis u okviru organiziranih slobodnih aktivnosti u Udruzi.

Uvijek je bitnije sudjelovati već pobjediti, ali ipak s ponosom ističemo da su se naši dečki vratili sa osvojenom brončanom medaljom (Damir Novoselović) i odličnim četvrtim mjestom (Mario Balković).

Pokrovitelj ovog projekta je bio gradonačelnik Grada Zagreba – gosp. Milan Bandić, a podršku ovom projektu dao je i ambasador Hendi-ping lige gosp. Stjepan Mesić.

Pružamo punu podršku ovakvim organiziranim natjecateljskim programima koji potiču i ostale članove da se uključe u sportske aktivnosti, puni motivacije već treniraju i sve više sudjeluju u sportskim aktivnostima kako bi se što bolje pripemili za sljedeće nastupe i natjecanja.