Donacije putem kartica

[product_page id=”3549″]

Ukoliko želite uplatiti kreditnom ili debitnom karticom donaciju kliknite na gumb “doniraj” i popunite navedene rubrike i elektronske formulare sustava PayWay.
Obročno plaćanje:
Diners: do 12 rata, minimalni iznos rate 100kn
Karticama VISA, Maestro, i Master nije moguće obročno plaćanje.

AmericanExpress50Maestro50MasterCard50Visa50

Broj rata odabirete prilikom ispunjavanja podataka o kartici, gdje će Vam sustav ponuditi da odabereta broj rata za one kartice koje dozvoljavaju plaćanje donacija u ratama.

Nakon uplate donacije putem sustava PayWay dobiti ćete e-mailom potvrdu o uplati i račun.

Doniranje putem kreditnih ili debitnih kartica

PAYWAYsticker

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod koristi T-Com Pay Way sustav naplate kreditnih kartica.
Nakon odabira ovog načina plaćanja i izvršenja narudžbe, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice.


Zahvaljujemo svima koji ste donirali i koji ćete donirati!

T-COM PAY WAY SIGURAN SUSTAV NAPLATE

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te su nedostupni djelatnicima Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

MastersecureVisaVeriax_jamstvo