Donacije

Oš.Antun Mihanović-3.000,00 kn

Purus Tera j.d.o.o.-300,00 kn

Materijalno financijsko poslovanje i izrada konačnog obračuna obavlja se sukladno važećim zakonskim propisima Republike Hrvatske za neprofitne organizacije, a doniranjem Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod u novcu, ostvarujete pravo na porezne olakšice.

Budući da su nam dobrovoljni prilozi i uplate donatora vrlo značajan i neophodan izvor financiranja, nadamo se da ćete i Vi prepoznati našu važnost i podržati naša nastojanja. Zato Vam se obraćamo s molbom da potpomognete radu naše udruge, u skladu sa svojim mogućnostima. Potrebna je zajednička suradnja svih društvenih entiteta kako bi im se omogućio dostojanstven i što kvalitetniji svakodnevni život, ispunjen osmijehom i osjećajem pripadnosti.

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod ponosi se transparentnošću trošenja sredstava i strogo namjenskim trošenjem donacija. Svi naši donatori mogu nas kontaktirati i dobiti detaljne financijske izvještaje za sredstva koja su uplatili.

Doniranje putem kreditnih ili debitnih kartica

PAYWAYsticker

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod koristi T-Com Pay Way sustav naplate kreditnih kartica.
Nakon odabira ovog načina plaćanja i izvršenja narudžbe, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice.

Primamo kartice:

Nudimo Vam mogućnost plaćanja sa American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa kreditnim/debitnim karticama.

AmericanExpress50Maestro50MasterCard50Visa50

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com Pay Way sustava.
T-Com Pay Way sustav automatski šalje poruku na Vaš e-mail o autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos.
Važna napomena: Vaša kartica u tom trenutku još nije terežena za navedni iznos. Vaš mogući trošak je najavljen (rezerviran), a kartica će biti terećena tek kada naši djelatnici utvrde da li je sva naručena roba stvarno raspoloživa za isporuku. Ukoliko nije naši djelatnici će provesti djelomično terećenje ili otkazati Vašu narudžbu te Vas o tome obavijestiti.

Diners katicama moguće je i obročno uplaćivanje donacije.


Zahvaljujemo svima koji ste donirali i koji ćete donirati!

T-COM PAY WAY SIGURAN SUSTAV NAPLATE

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te su nedostupni djelatnicima Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

MastersecureVisaVeriax_jamstvo